Ändra profil

Vårt Forum

Välkommen till Norrlands Motorhistoriker Örnsköldsvikssektionens diskussionsforum.

Här diskuterar vi allt som rör vår hobby och äldre fordon. Syftet med forumet är att klubbens medlemmar ska kunna utbyta kunskaper och erfarenheter samt diskutera ämnen angående vår hobby och äldre fordon. Andra intresserade icke medlemmar ska kunna läsa våra ämnen och svar samt kunna se våra uppladdade bilder.

För att forumet ska hålla en hög kvalitet så har några enkla regler tagits fram. Följ dem så att vi får ett trevligt och intressant forum för våra medlemmar.

Regler

 1. Här på forumet diskuterar vi allt som berör vår hobby och äldre fordon och ingenting annat.
 2. Inlägg med ämnen eller länkar som ligger utanför de ämnen som rör vår hobby, eller anses vara opassande eller kränkande kommer att plockas bort av forumets moderator. Författaren till ett sådant inlägg kan komma att varnas eller stängas av från forumet.
 3. Vi använder sunt förnuft när vi postar våra inlägg samt följer Lagen om elektroniska anslagstavlor.
  Länk till: Lagen om ansvar för elektroniska anslagstavlor
 4. Personliga ärenden, privata diskussioner och liknande får inte förekomma i forumet, de bör hållas via andra media.
 5. Uttalanden som kan uppfattas som stötande eller kränkande är inte tillåtna. Argumentera gärna, men låt det inte spåra ur till pajkastning.
 6. Personangrepp, diskriminering eller hot tolereras inte i forumet.
 7. Upphovsrättsligt skyddat material är inte tillåtet att publicera utan upphovsrättsinnehavarens tillstånd.
 8. Annonsering av varor och tjänster är tillåtet endast för klubbens medlemmar som privatperson och läggs in under köpes, säljes eller bytes.
 9. Forumet får inte användas för reklam, annonsering eller marknadsföring av egen eller andras kommersiell verksamhet.

Allmänna regler och tips

 1. Var trevlig och respektera andra användare på forumet.
 2. Tänk på att det ni skriver på forumet kommer att kunna läsas av alla som har tillgång till internet.
 3. Använd sökfunktionen innan du postar en nytt ämne eller en fråga. Hittar du en gammal tråd med samma ämne kan du posta frågan direkt i den tråden.
 4. Rubriken för ett ämne ska tydligt visa vad ämnet att diskutera handlar om.
 5. Ämnen ska placeras i forum och kategori som passar bäst för det ämne som ska diskuteras.
 6. Läs gärna igenom och granska ditt inlägg innan du skickar ett svar och försök att använda god svenska och meningsbyggnad.
 7. Vill du byta inriktning eller utvidga ämnet i en befintlig tråd, starta då en ny diskussionstråd.
 8. En bild säger mer än 1000 ord så ladda gärna upp bilder i dina inlägg. Tänk dock på att inte gå till överdrift med antal bilder, då bilder tar mer plats än text i databasen och kan på sikt påverka hyrt minnesutrymme samt prestanda på forumet.  

Rättigheter

Forumets administratörer och moderatorer förbehåller sig rätten att redigera eller ta bort inlägg, stänga av medlemmar eller på annat sätt agera så att forumets regler och riktlinjer följs. De har full bestämmanderätt och behöver inte rättfärdiga sina handlingar och beslut.

Äganderätt

Norrlands Motorhistoriker Örnsköldsvikssektionen hävdar ingen äganderätt till användargenererad information. Genom att använda Norrlands Motorhistoriker Örnsköldsvikssektionens tjänster, lägga ut text, bilder eller annan media, ger du emellertid Norrlands Motorhistoriker Örnsköldsvikssektionen obegränsat tillstånd att globalt och royaltyfritt reproducera, anpassa och publicera i forumet inlagt material.